ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leegKies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Verzending en bezorging

Let op: het is erg druk bij ons en bij onze vervoerders

Wegens het coronavirus en de feestdagen wordt er momenteel veel online besteld. Dit zorgt voor een grotere drukte bij ons en de leverancier, maar ook bij DHL.

Het kan daardoor zijn dat uw bestelling later arriveert dan normaal gesproken het geval zou zijn. Wij vragen u om uw begrip hiervoor.

Namens alle medewerkers van Goedlinnen bedanken we u voor uw vertrouwen!

Goedlinnen verzendt bestellingen via DHLforYou. Wij bezorgen alleen binnen Nederland en (Nederlandstalig) Belgie.

Verzendkosten

Uw bestelling in de Walra Store wordt bij een orderwaarde van meer dan € 35 gratis verzonden naar elk adres in Nederland. Bij kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage van € 3,95 in de verpakkings- en verzendkosten. 

Voor bestellingen uit België rekenen wij een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van € 4,95  bij een orderwaarde boven € 35, en van € 8,90 wanneer de orderwaarde onder die grens ligt.

Bezorging

Wanneer u een bestelling plaatst, heeft u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.

Was u niet thuis? Dan laat de bezorger een gele kaart bij u achter. Maak een nieuwe bezorgafspraak met uw bezorgcode en postcode. U kunt daarbij kiezen voor een DHL ServicePoint, bezorging bij buren of nog een keer thuis. Wijzigen kan op de dag waarop u de kaart ontvangt.

We streven naar accurate voorraadinformatie op de site. Wanneer artikelen onverhoopt toch niet voorradig zijn nemen wij de dag na uw bestelling contact met u op voor overleg. 

Status van uw pakket (tracking en tracing)

U kunt zelf bij DHL controleren wat de status is van uw pakket door hier te klikken: waar is mijn pakket ? Deze pagina opent in een nieuw venster.

Wanneer u vragen heeft over de bezorging kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@goedlinnen.nl.

In bijzondere gevallen (specifieke wensen qua levertijd, eilandbezorging, e.d.) is het mogelijk dat wij kiezen voor GLS,  TNT Post of DPD als verzender. U ontvangt daarvan altijd bericht. U kunt dan geen gebruik maken van de tracking en tracing informatie van DHL