ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leeg

Kies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Verzending en bezorging

Goedlinnen verzendt bestellingen via GLS. Wij bezorgen alleen binnen Nederland en (Nederlandstalig) Belgie.

Verzendkosten

Uw bestelling in de Walra Store wordt bij een orderwaarde van meer dan € 35 gratis verzonden naar elk adres in Nederland. Bij kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage van € 3,95 in de verpakkings- en verzendkosten. 

Voor bestellingen uit België rekenen wij een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van € 4,95  bij een orderwaarde boven € 35, en van € 8,90 wanneer de orderwaarde onder die grens ligt.

Bezorging

Wanneer u op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, verzenden wij uw bestelling nog diezelfde dag. U heeft deze dan de volgende werkdag al in huis. GLS bezorgt niet standaard op zaterdag dit betekent dat bestellingen die op vrijdag binnen komen op maandag worden bezorgd. 

We streven naar accurate voorraadinformatie op de site. Wanneer artikelen onverhoopt toch niet voorradig zijn nemen wij de dag na uw bestelling contact met u op voor overleg. 

Wij verzenden uitsluitend wanneer de betaling voor de bestelling binnen is. Als u heeft betaald met iDeal is dat vrijwel direct het geval. Wanneer u er voor heeft gekozen om het bedrag zelf over te maken kan die overboeking enkele dagen duren, wat tot enige vertraging bij de uitlevering kan zorgen. Houdt u hier svp rekening mee voordat u vragen stelt aan onze klantenservice.

Status van uw pakket (tracking en tracing)

U kunt zelf controleren wat de status is van uw pakket door hier te klikken: waar is mijn pakket ?

Wanneer u vragen heeft over de bezorging kunt u altijd contact opnemen met klantenservice@goedlinnen.nl.

In bijzondere gevallen (specifieke wensen qua levertijd, eilandbezorging, e.d.) is het mogelijk dat wij kiezen voor DHL of TNT Post of GLS als verzender. U ontvangt daarvan altijd bericht. U kunt dan geen gebruik maken van de tracking en tracing informatie van DPD.