ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leegKies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Retouren

 

Procedure

Wanneer u een artikel wilt terugzenden, verzoeken wij u om dit vooraf onder vermelding van uw naam en ordernummer te melden aan klantenservice@goedlinnen.nl, zodat we kunnen zorgdragen voor een snelle en zorgvuldige afhandeling. 

U kunt hiervoor desgewenst gebruik maken van het "Europees Modelformulier voor Herroeping", dat wij als webwinkel volgens de Europese Wetgeving aan u moeten verstrekken. U heeft dit formulier ontvangen als bijlage bij uw factuur, en kunt het tevens hier downloaden. U bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken en kunt er ook voor kiezen om ons te mailen zonder dit formulier in te vullen.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u de reden van terugzending vermeldt, zodat wij onze dienstverlening en assortiment kunnen optimaliseren.

Uw melding dient door ons te zijn ontvangen binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel door u, en u dient het artikel binnen 14 dagen na uw melding te retourneren. Wanneer hieraan niet wordt voldaan vervalt het recht op retour.

Producten dienen te worden teruggezonden in de staat zoals u deze heeft ontvangen en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. U mag de producten op dezelfde wijze inspecteren en hanteren als dat u in een winkel zou doen. Wanneer u de producten uitgebreider heeft gebruikt dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen bent u verantwoordelijk voor een eventuele waardevermindering. U mag de producten dan nog steeds terugzenden, maar u ontvangt een vergoeding voor de restwaarde. Het is in een dergelijk geval verstandig om vóór terugzending even te overleggen met onze klantenservice.

Wanneer u de overeenkomst herroept storten wij het aankoopbedrag cq de restwaarde, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening. Deze termijn start op het moment dat u het artikel terugstuurt, of aangeeft terug te willen sturen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Retourkosten

De kosten van terugzending komen voor uw eigen rekening. Wanneer u het artikel terugzendt omdat u klachten heeft over het artikel, vergoedt Goedlinnen ook de retourkosten indien de klacht gegrond wordt bevonden.

Retouradres

Artikelen kunnen worden geretourneerd naar het volgende adres:

Walra Store Goedlinnen
Garenbleek 9
5581 SJ Waalre

Wij verzoeken u om de originele pakbon of een kopie daarvan in het pakket bij te voegen. Pakketten waarvan niet duidelijk is welke order en afzender het betreft, kunnen niet in behandeling worden genomen.