ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leegKies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Betaling

In de Goedlinnen Walra Store kunt u op diverse wijzen betalen: iDEAL/Mollie betalingssysteem, PayPal, overboeking. Daarnaast

iDEAL/Mollie betaling

iDEAL/Mollie is snel, eenvoudig, veilig en beschikbaar voor iedereen die beschikt over internet bankieren. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Banken die zijn aangemeld bij iDEAL zijn: ABN-AMRO, Postbank, Rabobank, Fortis en SNS Bank.

Als u bij uw bestelling heeft gekozen voor iDEAL als betaalmethode, maar uw iDEAL betaling niet direct is gelukt (bijvoorbeeld omdat u uw pasje niet kon vinden of iets dergelijks), kunt u alsnog betalen via de link in de email die u ontvangt direct na uw bestelling.

PayPal

PayPal is net zo snel een veilig als iDEAL, maar in Nederland iets minder bekend. Ook een PayPal betaling is direct binnen bij Goedlinnen, zodat uw bestelling met de eerstvolgende mogelijkheid kan worden verzonden.

Wanneer uw PayPal betaling niet direct is gelukt na afronding van uw bestelling, kunt u alsnog betalen via de link in de email die u ontvangt direct na uw bestelling.

Overboeking

Verschuldigde bedragen kunnen worden overgemaakt naar Goedlinnen, bankrekening NL19ABNA0576173622 onder vermelding van uw ordernummer. 
Vanuit het buitenland kunt u betalen met de volgende gegevens: IBAN/SEPA nummer: NL19ABNA0576173622, BIC nummer: ABNANL2A.

Een overboeking die u zelf doet heeft enige verwerkingstijd nodig bij de banken. Omdat wij pas uitleveren als de betaling binnen is kan dat leiden tot enige vertraging. Wanneer er haast is met een bestelling raden wij u daarom aan om te kiezen voor iDEAL of PayPal als betaalwijze.

Rembours

Bij levering onder Rembours betaalt u bij aflevering van het pakket. Deze betaalvorm brengt echter helaas vanuit de bezorgdiensten vrij hoge kosten met zich mee. U betaalt € 18,50 extra.

Wij wijzen er graag op dat u bij gebruik van alle betaalmogelijkheden geniet van een uitstekende bescherming. Goedlinnen is lid van Thuiswinkel, en u kunt vertrouwen op de hoge eisen die Thuiswinkel ter bescherming van consumenten stelt aan zijn leden.