ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leegKies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Over Goedlinnen

Goedlinnen richt zich op de verkoop van kwalitatief hoogwaardig linnengoed (bedtextiel en badtextiel) aan particulieren. Goedlinnen wil zich onderscheiden van andere aanbieders door een verregaande merk-specialisatie. U bent daardoor verzekerd van een grond1424ige productkennis en een compleet aanbod in door ons aangeboden merklijnen.

De Goedlinnen Walra Store is onze eerste speciaalshop. In deze webwinkel brengen wij het complete Walra aanbod. In de nabije toekomst openen wij meer gespecialiseerde webwinkels, telkens rondom een merk of thema.

Bedrijfsgegevens

Goedlinnen is gevestigd in Waalre (Noord-Brabant). Onze adres- en contactgegevens:

Goedlinnen
Garenbleek 9
5581 SJ Waalre

KVK: 72508825
BTW: NL001693429B46
Bank: ABN AMRO 576173622
IBAN/SEPA nummer: NL19ABNA0576173622
BIC nummer: ABNANL2A

Goedlinnen is een geregistreerd handelsmerk van Linnenoutlet VOF, dat ook de logistieke afhandeling van bestellingen verzorgt. 

Contact opnemen?

Goedlinnen is uitstekend bereikbaar per email. Wanneer u een mailtje stuurt naar klantenservice@goedlinnen.nl  ontvangt u dezelfde (werk)dag een reactie. In een zeer beperkt aantal gevallen kan de beantwoording iets langer vergen, maar daar stellen we u dan altijd van op de hoogte.

Onze klantenservice is tevens bereikbaar per telefoon. U bereikt ons op 06-83783792. Wij verzoeken u echter om, indien dat enigszins mogelijk is, te communiceren per email. Ook wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zullen wij u verzoeken om uw vraag of klacht alsnog ook per email te verzenden, zodat wij deze efficiënt kunnen afhandelen en kunnen blijven volgens via onze supportsystemen.