ThuisWinkel Certificaat
Winkelwagen
Uw mandje is leegKies uw product
Type
Categorie
Collectie
Kleur
Maat
Version 2.9.2 - Powered by Integrace CMS

Overig | Cadeaucheque

Walra Cadeaucheque

Geef een Walra cadeaucheque kado!

Verras iemand met een Walra Cadeaucheque!Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een Walra cadeaucheque kado. Deze cadeaucheques zijn er in 3 verschillende waardes: 10 euro, 25 euro of 50 euro.

De Walra cadeaucheque wordt naar u verzonden per post. Wanneer u een afwijkend afleveradres ingeeft tijdens het bestellen sturen wij de bon naar dat afleveradres in een mooie cadeau-envelop. Op de envelop vermelden we dan de naam van de afzender/gever.

Wanneer u haast heeft en de bon direct zelf wil afdrukken is dat ook mogelijk. Laat dit dan even weten aan onze klantenservice (klantenservice@goedlinnen.nl) en wij sturen de bon in PDF formaat naar u toe.

Voor cadeaubonnen gelden de volgende regels.

  1. Op de bon staat een unieke couponcode. Deze kan worden gebruikt bij een bestelling in de Goedlinnen Walra Store. Als de code wordt ingevuld op de pagina "verzend- en betaalwijze" wordt de bonwaarde direct in mindering gebracht.
  2. De couponcode is vertrouwelijk en ��nmalig bruikbaar. De cadeaucheque dient in zijn geheel te worden besteed op ��n bestelling. Het bestelbedrag moet minimaal gelijk zijn aan de bonwaarde; er vindt geen restitutie plaats. De bon kan niet worden ingewisseld voor geld.
  3. Een cadeaucheque is ��n jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Deze uitgiftedatum staat vermeld op de cheque.

Er zijn helaas geen categoriën en producten gevonden.